Basszusgitárost keresünk INAKTÍV HIRDETÉS

 

Működő, rendszeresen koncertező, magyar nyelven saját dalokat játszó zenekar vagyunk. Ha basszusgitárosként keresed a helyed és tetszik az a pár dal, amit tőlünk hallottál, keress meg minket!

A dalokat meghallgathatod youtube csatornánkon: Ferinek Nem Mindegy

Amit a zenekarról tudni kell: Dob-vokál, ének-gitár, és szólógitár adott három ember személyében. A próbák saját próbateremben zajlanak Bicske közelében. A stílusunk tőled is függ, ezért nagyon kíváncsiak vagyunk az ötleteidre.

 

Amit egy basszusgitárostól elvár a csapat:

Tanuld meg a kész dalainkat! Gyere el a próbákra vasárnap esténként! Állj fel velünk a színpadra! Nem kell profinak lenned, de legyen pár éves rutinod és elképzelésed a zenéről, mert majd nem szeretnénk helyetted megírni a basszustémákat. 😉  Az alkotói folyamat személyiségtől is függ, ezért nem árt, ha rugalmas vagy. Mi is igyekszünk. A szakmai hiányosságainkat összecsiszolódással és tanulással pótoljuk, ezért kölcsönösen elvárjuk egymástól a befektetett munkát. A zenék kidolgozásához gyakorlatilag minden eszköz rendelkezésre áll próbatermünkben, ami egyben házistúdióként is megállja a helyét.

 

A basszusgitár stílusáról:

A zenénket arra építjük, hogy a dob, basszusgitár, gitár triót illetően működik a kémia, ha elszaladna a paci és imprózni kezdenénk. A dalainkat is erre az egymást inspirálni képes közegre bízva alkotjuk meg. Zenei műfajokat tekintve a jelenlegi tagok a blues rock, klasszikus rock, pszichedelikus rock, beat, funk, reggae területen mozognak. Nem zárkózunk el más stílusoktól. JA! DE! A mulatós és sramli nálunk a Cryptonite faktor.

 

Basszusgitáros motyó:

Legyen koncertképes felszerelésed. Megjelenés nem számít, nincs elvárás, hogy analóg legyen vagy digitális. A már kész dalok szempontjából alkalmazkodást várunk, de nyitottak vagyunk az új hangszínekre. A cipekedést próbáljuk minimalizálni. Sajnos a próbateremben nincs basszusgitáros felszerelés, keverővel meg tudjuk oldani, csak az nem az igazi..

 

Gyere el!

Várjuk jelentkezésedet bármelyik elérhetőségünkön!